NIEUW WATER

UIT DE KRAAN

lekker duurzaam

en super gezond

WAAROM NIEUW WATER ?

Nieuw Water vernieuwt kraanwater!

Het Nederlandse leidingwater staat bekend om de - relatief- goede kwaliteit. Toch kunnen ook wij niet om de toenemende vervuiling- en schaarste problematiek heen.

 

Kraanwater is niet optimaal als het gaat om vitale gezondheid, onze beleving en het voorkomen van allerlei problemen. 

Daarnaast is flessenwater ook niet wenselijk met het oog op duurzaamheid en waterkwaliteit.

Met Nieuw Water zullen professionals in de gezondheidszorg, wellness en horeca door waterveredeling meer uit leidingwater kunnen halen.

 

Waterveredeling optimaliseert de waterkwaliteit (zuiverheid en levendigheid), door de natuurlijke eigenschappen van water te herstellen en versterken. Daarnaast kan water worden gefunctionaliseerd. Denk aan medische toepassing en specifieke zorgtaken. Waterveredeling benut natuuridentieke methoden en innovatieve technieken.


Het mooie is dat we met behulp van waterveredeling unieke waterkwaliteiten kunnen genereren. Dit opent zowel economische als doelmatige perspectieven voor alle gebruikers.

Met Nieuw Water genereren we moeiteloos meervoudige winst! Doordat veredeld water ieder mens en bedrijf kosten, tijd en energie bespaart.

Meer weten? Neem direct contact op, of ervaar het aan den lijve tijdens een waterconsult.

 

WATER VEREDELING

WATER VEREDELING

Nieuw Water zorgt voor duurzame waterconsumptie en doelmatig watergebruik.

Leidingwater wordt gebruikt in alle bedrijfsprocessen. Daardoor valt ook in alle sectoren meervoudige winst te boeken door kostenbesparingen, kwaliteitsverbetering en optimaal rendement. Denk aan: